top of page
  • Writer's pictureAkis Roussos

Μαζί μας ο Σπανός Κωνσταντίνος, Υποψήφιος Σύμβουλος στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου.


Ο Κωνσταντίνος ασχολείται με επιτυχία στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης ενηλίκων.



Είναι Οικονομολόγος, με Μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας και Υποψήφιος Διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και διαχειριστής της εταιρίας Κ.Ε.Π.Α ΠΙΕΡΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ, που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση ενηλίκων (εργαζομένων, ανέργων και επιχειρηματιών). Επίσης, δραστηριοποιείται ως σύμβουλος επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιωτικούς και Δημόσιους φορείς ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ειδικευτεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και οργανισμών σε θέματα ποιότητας (ISO, HACCP, κ.ά.).Είναι αξιολογητής των Επενδυτικών Νόμων 3908/2011, 4399/2016 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και προγραμμάτων ΕΣΠΑ από τον ΕΦΕΠΑΕ.

Είναι εμπειρογνώμονας/αξιολογητής της διασφάλισης της ποιότητας ελληνικών πανεπιστημίων (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητήριου της Ελλάδος, του Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΠΑΣΥΚΕΚ) και του Συλλόγου Οικονομολόγων Ν. Πιερίας.

Είναι μέλος Φίλων Μουσείου Πόλης Κατερίνης, της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ) 1ου Συστήματος Προσκόπων Κατερίνης καθώς και του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας-Όλυμπος.Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Καλωσόρισες Κωνσταντίνε στην Επιμελητηριακή Πορεία!

1 view0 comments

Comments


bottom of page